Nederland

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk. Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken maar op goed bereik. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers.

Lees hier meer over het netwerk.

Buitenland

Jouw telefoon zoekt automatisch het sterkste netwerk wanneer je in het buitenland bent.

Het gebeurt soms dat er vanuit een bepaald land lastiger gebeld kan worden. Wanneer je merkt dat een netwerk in het buitenland onvoldoende werkt dan kun je het volgende doen:

• iOS
    1. Ga naar ‘instellingen’ op je telefoon
    2. Kies: ‘Mobiel netwerk’
    3. Kies dan: ‘Netwerkselectie’
    4. Schakel hierna 'Automatisch' uit
    5. Selecteer een ander netwerk

• Android
    1. Ga naar 'instellingen’ op je telefoon
    2. Kies: 'verbindingen'
    3. Kies dan: 'mobiele netwerken' - 'netwerkoperators
    4. Selecteer een ander netwerk