Nieuw telefoonnummer

Met een nieuw nummer activeer je zelf jouw simkaart. Dat regel je in MyYoufone. Zodra je bestelling en betaling binnen zijn, ontvang je van ons de inloggegevens voor MyYoufone.

1. Log in bij MyYoufone.

2. Ga naar ‘Abonnement & Instellingen’ en klik op de paarse activatieknop.

3. Je simkaart is geactiveerd.

Nummerbehoud

Stap je over naar Youfone en neem je jouw huidige telefoonnummer mee? Dan verloopt de activatie van je simkaart automatisch. Je vindt de ingangsdatum op de simkaartbrief. De activatie gebeurt voor 12:00 uur in de middag.

Aan de slag

Plaats de geactiveerde simkaart in je toestel en zet ‘m aan. Voer de pincode van je simkaart in. De code staat op het simkaartpasje en in de begeleidende simkaartbrief. Je bent nu direct bereikbaar. Heel soms duurt het nog even voordat je kunt bellen. Schakel je toestel dan nog een keertje uit en zet ‘m weer aan. Werkt dat ook niet? Neem dan contact op met de klantenservice.