Nieuw telefoonnummer

Zodra je de simkaart van Youfone hebt ontvangen, kan je deze eenvoudig zelf activeren via MyYoufone. Wanneer je bent ingelogd in MyYoufone, klik je op de groene activeerknop. Vervolgens plaats je de simkaart in het toestel en voer je de viercijferige pincode in. De pincode staat in de begeleidende brief en op het simkaartpasje.

Als je de simkaart niet zelf activeert binnen 30 dagen, wordt deze automatisch actief.

Nummerbehoud

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met nummerbehoud, wordt de Youfone simkaart automatisch actief. Op de dag dat je overstapt naar Youfone, wordt het telefoonnummer overgezet op de Youfone simkaart. Je ontvangt hier uiteraard bericht over. Meestal is dit voor 12:00 uur. Plaats de Youfone simkaart in het toestel en voer de viercijferige pincode in.

Nog geen verbinding? Het kan helpen om de simkaart een keer opnieuw in het toestel te plaatsen.