Wil je jouw simkaart blokkeren i.v.m. verlies of diefstal? Dit kan je eenvoudig in MyYoufone doen. Hier kan je ook direct een nieuwe simkaart aanvragen. Toch je telefoon weer gevonden? Dan kan je de simkaart ook weer deblokkeren.

1. Log in bij MyYoufone

2. Ga naar ‘Abonnement & instellingen’ en klik op de paarse knop 'simkaart blokkeren'.

3. Je simkaart is geblokkeerd.

Let op: Je abonnement loopt maandelijks door als je de aansluiting hebt geblokkeerd. Het abonnement wordt dus niet automatisch stop-gezet als je de simkaart kwijt bent.

Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Kijk voor de contact mogelijkheden op deze pagina.