Youfone heeft aantrekkelijke tarieven voor de mobiele gebruikers die vaak naar het buitenland bellen.

Buitenland bundel

Met de Buitenland bundel bel of sms je gemiddeld 50% goedkoper naar buitenlandse telefoonnummers. De Buitenland bundel kan je maandelijks in en/of uitschakelen via MyYoufone of via de klantenservice.

Voor een compleet overzicht van alle internationale tarieven verwijzen wij je naar onze tarievenpagina.

Let op: deze tarieven zijn geldig voor de Sim Only abonnementen die op dit moment worden verkocht. De tarieven die voor jou van toepassing zijn, vraag je gemakkelijk op via de klantenservice.

In landen buiten de EU valt verbruik altijd buiten de bundel. In MyYoufone wijzig je onder 'Abonnement' - 'Netwerkinstellingen' de instellingen voor verbruik buiten de EU.
Zo is het mogelijk om een limiet in te stellen voor internet buiten de EU of deze dienst volledig te blokkeren.