Bellen naar 0800-nummers is gratis bij Youfone. De belkosten voor 0900-nummers zijn afhankelijk van het tarief dat je hoort als je naar een 0900-nummer belt.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Het bellen naar 0909, 0906 en het gebruik van premium SMS diensten zijn standaard geblokkeerd bij Youfone. Het is mogelijk om deze blokkade te verwijderen in MyYoufone onder 'Abonnement' - 'Netwerkinstellingen'. Deze optie is pas beschikbaar als je langer  3 maanden klant bent.