Mocht je buiten de bundel bellen, sms'en of internetten dan worden hier andere tarieven voor in rekening gebracht.

De tarieven kun je hier bekijken.

Belplafond

Stel een belplafond in om hoge buitenbundelkosten te voorkomen. Dat kan eenvoudig via MyYoufone. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf €10,00 exclusief het bedrag van je belbundel. Na activatie gaat het belplafond in op de eerste dag van de volgende maand.

Lees meer over het belplafond

Dataplafond

Activeer je dataplafond en je internetverbinding wordt automatisch geblokkeerd als je de databundel volledig hebt verbruikt. Schakel het dataplafond eenvoudig in via MyYoufone, voor slechts €0,50 per maand.

Lees meer over het dataplafond.

Let op: deze tarieven zijn geldig voor de Sim Only abonnementen die op dit moment worden verkocht. De tarieven die voor jou van toepassing zijn, kun je eenvoudig opvragen via de klantenservice.