Mocht je buiten de bundel bellen, sms'en of internetten dan worden hier andere tarieven voor in rekening gebracht. De tarieven kun je hier bekijken. Let op: deze tarieven zijn geldig voor de sim only abonnementen die op dit moment worden verkocht. De tarieven die voor jou van toepassing zijn, kun je eenvoudig opvragen via de klantenservice.

Belplafond
Het is mogelijk een persoonlijk belplafond in te stellen. Hiermee kun je een eigen limiet instellen voor nationaal bellen en sms'en. Klik hier voor meer informatie over het belplafond.

Dataplafond
Voorkom onverwachte kosten met een dataplafond. Wanneer je de volledige bundelgrootte hebt bereikt, wordt het internet geblokkeerd. Activeer het dataplafond direct via MyYoufone voor slechts €0,50 per maand. Klik hier voor meer informatie over het dataplafond.