Mocht je buiten de bundel bellen, sms'en of internetten dan worden hier andere tarieven voor in rekening gebracht.

De tarieven kun je hier bekijken.

Belplafond

Stel een belplafond in om hoge buitenbundelkosten te voorkomen. Dat kan eenvoudig via MyYoufone. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf €10,00 exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie gaat het belplafond in op de eerste dag van de volgende maand.

Lees meer over het belplafond

Dataplafond

Door het instellen van een dataplafond kan je onverwachte buitenbundelkosten voor internet voorkomen. Op het moment dat jouw databundel volledig is verbruikt wordt de internetverbinding automatisch geblokkeerd. Hiervoor wordt €0,50 per maand in rekening gebracht.

Lees meer over het dataplafond.

Let op: deze tarieven zijn geldig voor de Sim Only abonnementen die op dit moment worden verkocht. De tarieven die voor jou van toepassing zijn, kun je eenvoudig opvragen via de klantenservice.