Nieuw telefoonnummer

Zodra je de simkaart van Youfone hebt ontvangen, activeer je deze eenvoudig in MyYoufone

Wanneer je bent ingelogd in MyYoufone, klik je op de groene activatieknop. Vervolgens plaats je de simkaart in het toestel en voer je de viercijferige pincode in. De pincode staat in de begeleidende brief en op het simkaart pasje.

Nummerbehoud

Bestel je een Sim Only abonnement met nummerbehoud, dan wordt de Youfone simkaart automatisch actief. Op de dag dat je overstapt naar Youfone, wordt het telefoonnummer overgezet op de nieuwe simkaart. Je ontvangt hier uiteraard bericht over. Plaats de simkaart in het toestel en voer de viercijferige pincode in.

Niet meteen verbinding? Het kan helpen om de simkaart een keer opnieuw in het toestel te plaatsen of het toestel uit en aan te zetten. Het telefoonnummer wordt voor 12:00 uur omgezet.