Om een sms- bericht te kunnen sturen, heb je een nummer van de sms-centrale nodig. Meestal staat dit nummer al in het toestel. Soms staat het nummer van de sms-centrale niet correct in je telefoon. Dit pas je makkelijk aan bij de instellingen van het toestel. Raadpleeg de handleiding van je toestel om te vinden waar je dit instelt.

Heb je een iPhone? Dan toets dan het volgende nummer in je telefoon **5005*7672*+316 53 13 13 13# en druk op bellen. Je iPhone stelt het nummer dan automatisch in.

Het juiste nummer van de sms-centrale: +316 53 13 13 13.