Als je geen internet of dataverbinding hebt, is het verstandig om de onderstaande stappen te controleren of uit te voeren:

• Herstart je toestel of zet de vliegtuigmodes uit- en aan
  • Check of de APN-instellingen op: portalmmm.nl staan (ook in het buitenland).
    Waar je de APN-instellingen kunt wijzigen, verschilt uiteraard per toestel.
    Meestal kan je deze controleren via de instellingen in je toestel onder  'Mobieledatanetwerk' > 'Mobiele data'.
  • Bereikte je in de vorige maand je dataplafond? Soms helpt het dan om op de eerste dag van de nieuwe maa d je toestel een keer te herstarten
  • Loop de instellingen van het toestel na