Wij adviseren om het dataplafond te activeren. Zo voorkom je onverwachte datakosten buiten de bundel. Je activeert het dataplafond in MyYoufone voor slechts €0,50 per maand.

Met een dataplafond blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. Pas op de eerste dag van de volgende maand kun je weer online met je nieuwe databundel.

Goed om te weten: als je een dataplafond instelt, dan is deze pas in de volgende maand actief.
Voorbeeld: op 20 april is je databundel bijna op en je stelt een dataplafond in. Bedenk dan dat je databundel ingaat op 1 mei.

Heb je jouw dataplafond bereikt en is je internetverbinding geblokkeerd? Dan kun je een extra databundel kopen. Of je gebruikt een WiFi-verbinding.

Check je verbruik in MyYoufone of de Youfone app.

Lees meer over het dataplafond