De internetinstellingen worden automatisch naar je toestel gestuurd zodra je de simkaart in het toestel plaatst. Wil je deze instellingen later nog een keer ontvangen? Stuur dan een sms bericht naar 1300 met de tekst JA. Binnen enkele minuten krijg je een sms met de instellingen.

Als je de instellingen niet automatisch ontvangt, vul dan de volgende gegevens in bij de internet instellingen van het toestel.

Het juiste toegangspunt (APN) voor alle toestellen is: portalmmm.nl

Youfone raadt het verbruik van mobiel internet in landen buiten de EU af. Wil je geen hoge kosten, maak dan gebruik van een WiFi verbinding.

In MyYoufone stel je onder 'Abonnement' > 'Netwerkinstellingen' een limiet in voor internet buiten de EU of je schakelt de optie volledig uit.

Het is ook mogelijk om de instellingen na te lopen met Toestelhulp