De pin- en pukcode staan in de begeleidende brief die je bij de simkaart ontvangt. Bewaar deze brief dus goed! Nadat je de pincode van de simkaart hebt ingevoerd, kan je de pincode wijzigen. Dat regel je bij de instellingen in het toestel.
Ben je de originele pincode kwijt of ben je de nieuwe pincode vergeten? Youfone kan geen pincode voor je achterhalen.
Toets je een aantal keer de verkeerde pincode in, dan vraagt het toestel om de pukcode. Je kunt de pukcode opvragen in MyYoufone. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail.