De voicemail van Youfone is standaard ingeschakeld.

Uitzetten: bel 12339
Aanzetten: bel 12331

Verder wijzig je de instellingen van voicemail via 1233.

Visual Voicemail

Youfone biedt de mogelijkheid om Visual Voicemail te gebruiken. Afhankelijk van je toestel is de functie voor Visual Voicemail al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android). In beide gevallen krijg je een lijst van ingesproken berichten te zien. Compleet met afzender en lengte. Tijdens het afluisteren schakel je makkelijk over op de speaker, pauzeer je de boodschap of spoel je een stukje terug. Het is ook mogelijk om een specifiek bericht door te sturen of te bewaren op je telefoon. Visual Voicemail maakt deze vertrouwde functie weer smart.

Bekijk hier alle uitleg van Visual Voicemail.