Nummerherkenning staat standaard ingeschakeld. Om deze functie uit te schakelen pas je de instellingen van je mobiele telefoon aan. Kijk in het menu van je mobiele telefoon onder oproepinstellingen en identificatie-opties.

Met de volgende code schakel je nummeridentificatie ook uit:

Bel #31# gevolgd door je eigen 06-nummer
Dat ziet er dan zo uit: #31#0612345678
Druk nu op de (groene) verbindingstoets en je telefoonnummer is afgeschermd.

Let op: bij het versturen van een sms-bericht kun je nummeridentificatie niet uitschakelen.