Op de eerste factuur zijn de abonnementskosten hoger dan normaal. Dat komt omdat je dan de abonnementskosten voor de startmaand betaalt plus de abonnementskosten voor de nieuwe maand.

Op de eerste factuur staan alleen de resterende dagen van de maand waar het abonnement ingaat. Dit is van toepassing op alle bel/sms-bundels en internetbundels. Voor de tweede maand brengt Youfone de volledige kosten in rekening.

Als je de eerste factuur hebt ontvangen, kan je de PDF het beste in MyYoufone of de Youfone app bekijken. Hier zie je precies hoe de factuur is opgebouwd. Daaronder vind je het volledige verbruiksoverzicht.

Voorbeeld eerste Sim Only factuur