Het wijzigen van je Sim Only abonnement tijdens de looptijd van je contract is mogelijk. Bij abonnementen van 1 of 2 jaar kun je alleen upgraden. Heb je een maandabonnement, dan kun je het abonnement maandelijks wijzigen. Dat kan omhoog, maar ook omlaag.

Voorbeeld voor 1- of 2-jarig abonnement:
Wijzigen van 150 min/sms naar 300 min/sms kan. Alleen is het niet mogelijk om terug te gaan van 300 min/sms naar 150 min/sms.

Bij een wijziging vervalt een eventuele bundelkorting.

Wil je het abonnement graag tussentijds wijzigen en/of verlagen, en toch de bundelkorting behouden? Breek dan het contract open en verleng je abonnement. Je betaalt dan eenmalig €30,00 administratiekosten. Deze optie is zichtbaar in MyYoufone.

Heb je een maandabonnement? Ga dan naar MyYoufone en klik op de groene verlengknop. Hier kan je het abonnement wijzigen door opnieuw te kiezen voor een maandabonnement. De verlenging/wijziging gaat dan in per de eerste van de volgende maand.