Het wijzigen van je Sim Only abonnement tijdens de looptijd van je contract is mogelijk. Je kunt je abonnement verlagen en verhogen. Bij een wijziging betaal je €2,00 per maand bovenop de huidige tarieven. Dit geldt voor de 1 en 2 jarige contracten.
Heb je een maandabonnement, dan is het mogelijk om je abonnement maandelijks te wijzigen/verlengen. Dat kan omhoog, maar ook omlaag. De abonnementswijziging gaat in per de eerste van de volgende kalendermaand.

Heb je een maandabonnement? Ga dan naar MyYoufone en klik op de groene verlengknop. Hier kan je het abonnement wijzigen door opnieuw te kiezen voor een maandabonnement. De verlenging/wijziging gaat dan in per de eerste van de volgende maand.