Ja dat is mogelijk. Dit kan heel eenvoudig via MyYoufone of de app!

1 en 2 jarige abonnementen

Het is mogelijk om jouw abonnement tijdens de looptijd van het contract te wijzigen naar boven of beneden. In MyYoufone kan je zien wat jouw opties zijn. De opties die jij te zien krijgt, kunnen afwijken van die op de website, omdat je nog in de contract periode zit. Wanneer je een wijziging doet, gaat in per de eerste van de volgende kalendermaand.

Kan je jouw abonnement verlengen? Dan kan je gebruik maken van onze huidige tarieven. Bekijk de tarievenpagina.

Maandabonnement

Heb je een maandabonnement, dan is het mogelijk om je abonnement maandelijks te wijzigen/verlengen. Dat kan omhoog, maar ook omlaag. De abonnementswijziging gaat in per de eerste van de volgende kalendermaand.

Ga direct naar MyYoufone, ga naar 'Abonnement en instellingen' en kies jouw gewenste bundel om je abonnement te wijzigen en/of te verlengen.