Overal binnen de EU is je bel- en databundel geldig. Binnen je bundel kun je zorgeloos internetten en bellen of sms’en naar Nederlandse nummers. Maak je op reis binnen de EU toch kosten buiten je bundel? Dan rekent Youfone de Nederlandse tarieven voor bellen en internetten. Buiten de EU zijn verbruikskosten altijd buiten je bundel.


In Europa bellen en sms’en naar Nederlandse nummers

Je kunt binnen de hele EU gebruik maken van je abonnement. Kosten buiten de bundel zijn gelijk aan de buitenbundel kosten in Nederland. Bijvoorbeeld: Je hebt nog 20 minuten over in je bundel en belt 25 minuten van Duitsland naar Nederland. De resterende 5 minuten worden verrekend op basis van het buitenbundeltarief, net als in Nederland.

 

In Europa bellen en sms’en naar Europese nummers

Bellen naar een mobiel nummer (NL) binnen Europa valt gewoon binnen je bundel. Dit geldt ook als je vanuit een Europees land naar een ander Europees land belt. Bijvoorbeeld: vanuit Frankrijk naar Spanje. Dit valt namelijk onder roaming.

Bel je vanuit Nederland naar een Europees netnummer? Denk aan de receptie van een hotel in Spanje, dan valt dit buiten jouw abonnement en deze kosten worden apart in rekening gebracht.


Bellen, sms’en en internet in niet Europese landen 

Buiten de EU valt bellen, sms’en en internet altijd buiten de bundel. Voorkom onverwachte hoge kosten en stel in MyYoufone een limiet in voor internetten buiten de EU. Je kunt datagebruik ook helemaal uitschakelen.


Informatie betreft de Brexit: 
Per 1 januari worden er vooralsnog geen extra roamingkosten voor bellen en internetten in rekening gebracht voor klanten die in het Verenigd Koninkrijk zijn.

 

Bekijk hier alle informatie over verbruik in het buitenland.

 

Bekijk hier de tarieven en voorwaarden