Het is mogelijk om bepaalde netwerkinstellingen te activeren of deactiveren via MyYoufone

Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands telefoonnummer is bij Youfone standaard mogelijk. Wanneer je dit wenst te blokkeren, kan dit eenvoudig via onderstaande stappen;

1. Log in bij MyYoufone

2. Ga naar ‘abonnement & instellingen’

3. Ga naar ‘netwerkinstellingen'

4. Zet "Bellen naar het buitenland" uit

Het is ook mogelijk om al het "Verkeer in het buitenland" te blokkeren voordat je naar het buitenland gaat. Dit staat standaard aan bij Youfone.

Zolang je de binnen de EU blijft, is dat niet nodig. Dan zijn zo goed als alle tarieven hetzelfde en werkt je dataplafond en kan je gewoon bellen, sms-en en internetten zonder zorgen.

Indien je reist naar een land buiten de EU, dan is het blokkeren van "Verkeer in het buitenland" zeker een optie om verrassingen op je factuur te voorkomen. Voor de zekerheid hebben we sowieso "Internetten buiten de EU" uitgezet om onverwachte kosten te voorkomen. Maar ook dit kan je wijzigen via MyYoufone.

Klik hier voor meer informatie over de Fair Use Policy blokkade