Mocht je in het buitenland geen internetverbinding hebben, kun je de internetinstellingen nalopen. Het is belangrijk dat de APN instellingen correct zijn ingesteld. Onder APN dient portalmmm.nl te staan.

Om de APN in te stellen, loop je onderstaande stappen door:

Iphone
Instellingen > Mobiel netwerk > Opties mobiele data > Mobieledatanetwerk

Samsung
Instellingen > Verbindingen > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten

Voor overige merken toestellen, kun je de APN meestal vinden onder 'Mobiel netwerk'. Daarnaast kan het nodig zijn om 4G uit te schakelen, ook al heb je 4G internet van Youfone.