Mocht je in het buitenland geen internetverbinding hebben, kun je de internetinstellingen nalopen. Het is belangrijk dat de APN instellingen correct zijn ingesteld. Onder APN dient portalmmm.nl te staan.

Waar je de APN-instellingen kunt wijzigen, verschilt uiteraard per toestel. Meestal kan je deze controleren via onderstaande instellingen:

iOS

• Instellingen
  • Mobiel netwerk
  • Mobiele data netwerk
  • APN: portalmmm.nl

Android

• Instellingen
  • Netwerk en internet
  • Mobiel netwerk
  • Namen toegangspunten
  • APN: portalmmm.nl

Daarnaast kan het nodig zijn om 4G uit te schakelen, ook al heb je 4G internet van Youfone.