Wanneer het dataplafond actief is en je hebt de databundel volledig verbruikt, wordt je internetverbinding geblokkeerd voor de rest van de maand. In de volgende maand wordt de internetverbinding vervolgens direct hervat. Soms is het nodig om het toestel een keer uit en aan te zetten.

Wil je meer internetten?

Ga naar MyYoufone en koop eenvoudig extra MB’s voor de rest van de maand

Je kunt ook een SMS sturen naar 9999 (normaal tarief) met het aantal extra MB’s welke jij wilt kopen. Het kan enkele minuten duren voordat je extra MB’s zijn toegevoegd. Je kunt kiezen uit 500, 1000 en 3000 extra MB’s. Stuur bijvoorbeeld 1000 naar 9999, dan koop je 1000 extra MB’s voor €7,50. Nadat je de SMS gestuurd hebt, kan het een paar minuten duren voordat je extra databundel is toegevoegd.

De tarieven voor extra MB’s kun je hier vinden.