Bekijk je favoriete programma’s waar en wanneer je wilt!

Bij Youfone heb je verschillende TV pakketten, namelijk het Standaard, Comfort en Premium pakket. Check het volledige zenderoverzicht voor de verschillen tussen de pakketten. Om TV via Youfone te kunnen gebruiken, heb je een stabiele internetverbinding nodig. Je sluit de TV-ontvanger eenvoudig aan op de televisie. Bekijk hier de installatie instructies.

TV kijken met je mobiel of tablet? Download dan de TV app. Dan kijk je TV via een WiFi-signaal of 3G/4G-verbinding.