Bekijk je favoriete programma’s waar en wanneer je wilt!

Bij Youfone heb je verschillende TV pakketten, namelijk het Comfort en Premium pakket. FOX Sports 1 krijg je er altijd gratis bij! Ook kun je gratis alle regionale zenders toevoegen. Bekijk het volledige zenderoverzicht

Om TV via Youfone te kunnen gebruiken, heb je een stabiele internetverbinding nodig. TV kijken met je mobiel of tablet? Download dan de TV app. Dan kijk je TV via een WiFi-signaal of 3G/4G-verbinding.

Youfone levert de internetverbinding via KPN zodat je de TV-ontvanger kunt aansluiten op je televisie. Je kan kiezen voor TV & Internet of Alles-in-1.

Je sluit de TV-ontvanger eenvoudig aan op de televisie. Bekijk hier het instructiefilmpje, de handleiding voor de installatie of de gebruikershandleiding.