Dat hangt af van je mobiele abonnement. TV kijken via een 3G/4G verbinding gaat eerst uit je databundel. Zodra de bundel op is, ga je betalen voor je dataverbruik. Om verrassingen op je factuur te voorkomen adviseren wij om alleen TV te kijken via een WiFi-verbinding. Bovendien is de beeldkwaliteit dan ook beter.

Goed om te weten: in de app kun je zelf instellen dat je alleen TV kunt kijken met een WiFi-verbinding.