Bijna alle programma's van de zenders uit het basispakket kun je 7 dagen terugkijken. Af en toe beschikt een zender niet over de rechten voor een bepaald programma. In dat geval staat het programma niet in het overzicht.

Klik op de zender en selecteer de dag. Het gewenste programma zie je vanzelf terug in het overzicht. Als je erop klikt, kun je direct het gewenste programma terugkijken. Ook bij de meeste extra zenders is dit mogelijk, helaas niet altijd..

Bekijk het volledige zenderoverzicht en de bijbehorende mogelijkheden.