Ja, alleen dat gaat niet vanzelf. Elk toestel heeft zijn eigen TV-ontvanger nodig. Die kun je toevoegen tijdens het bestelproces of later aanschaffen in MyYoufone. In totaal kun je 3 TV-ontvangers bestellen: maximaal 2 tijdens het bestelproces en nog 1 in MyYoufone. De kosten voor een extra TV-ontvanger zijn €5,00 per maand voor een contractperiode van 1 jaar. Goed om te weten: de televisie moet een HDMI-ingang hebben.

Kijk je met de TV app op je smartphone of tablet? Je kunt maximaal 4 apparaten registreren. Deze 4 kunnen de app weliswaar allemaal op hetzelfde moment gebruiken, 2 daarvan kunnen dan live TV kijken. Het gebruik van de TV app staat los van het gebruik van de TV-ontvanger.