Vanaf 14 dagen. Vaak heb je nog een opzegtermijn bij de huidige aanbieder.

Zodra het installatiepakket onderweg is, sturen wij je een e-mail met de Track & Trace-code , de inloggegevens voor TV (als je ook TV hebt gekozen).

Je sluit het modem eenvoudig aan op de hoofdaansluiting (het ISRA-punt).

Bij Glasvezel Internet komt een monteur alles gratis voor je aansluiten. Als de opleverdatum bekend is, ontvang je automatisch een e-mail van onze installatiepartner Guidion met de uitnodiging om een afspraak te maken.