Dat is zeker mogelijk. In het bestelproces kun je kiezen voor Internet Only (DSL of Glasvezel) voor 1 jaar of 2 jaar. Bij een 2 jarige contractduur heb je meer voordeel.
Uiteraard kan je ook kiezen voor het TV & Internet of TV, Internet & Bellen (Alles-in-1) pakket. Met het TV & Internet abonnement ontvang je een TV-ontvanger en modem. Het TV, Internet & Bellen abonnement is inclusief vast bellen over het internet/IP (VoIP). Bij beide abonnementen heb je gratis toegang tot de TV app van Youfone.