De minimale levertijd is in 14 dagen. Dit komt mede door het opzegtermijn bij jouw huidige aanbieder. In het bestelproces kies je een gewenste ingangsdatum. Vervolgens krijg je een e-mail met de definitieve opleverdatum. Zodra je het installatiepakket met modem, TV-ontvanger en kabels ontvangt, staat de definitieve ingangsdatum ook in de begeleidende brief. Vanaf die datum kan je starten met de installatie