De minimale levertijd staat beschreven in de laatste stap van het order proces. Dit komt mede door de opzegtermijn bij jouw huidige aanbieder. In het bestelproces kies je een gewenste ingangsdatum. Vervolgens krijg je een e-mail met de definitieve opleverdatum. Zodra je het installatiepakket met modem, TV-ontvanger en kabels ontvangt, staat de definitieve ingangsdatum ook in de begeleidende brief. Vanaf die datum kan je starten met de installatie