Je ontvangt een modem, kabels om de modem op de aansluiting te verbinden, een HDMI kabel en een stroomadapter toegestuurd. Ook ontvang je een netwerkkabel en een handleiding met instructies en informatie over je aansluiting. Naast de modem ontvang je ook de TV-ontvanger (dit geldt niet bij een Internet Only abonnement). Dit kastje kun je gebruiken om aan te sluiten op de televisie.

Heb je gekozen voor een installatiemonteur? Dan ontvang je tot 10 meter een gratis netwerkkabel bij de standaard installatie.

Mocht je er tijdens de installatie niet uitkomen, bekijk dan het instructiefilmpje en gebruikershandleiding.