Je ontvangt een modem, kabels om de modem op de aansluiting te verbinden, een HDMI-kabel en een stroomadapter. Ook krijg je een netwerkkabel en een handleiding met instructies en informatie over je aansluiting. Naast het modem ontvang je ook de TV-ontvanger (niet bij een Internet Only abonnement). Dit kastje sluit je aan op de televisie.

Heb je gekozen voor een installatiemonteur? Dan krijg je gratis een netwerkkabel (tot 10 meter) bij de standaard installatie.

Kom je er niet uit tijdens de installatie? Bekijk dan hier onze handige installatie hulp!