Maakt de TV-ontvanger verbinding met WiFi, dan adviseren wij om de ontvanger aan te sluiten met een kabel. Gebruik hiervoor de internetkabel die je van ons hebt ontvangen.

Is de TV-ontvanger al aangesloten met een kabel? Controleer dan eerst of de kabel er nog wel goed in zit. Soms helpt het ook om de TV-ontvanger een keer te resetten. Trek de stekker van de TV-ontvanger uit het stopcontact en stop ‘m pas na enkele seconden weer terug in het stopcontact.