Werkt de TV-ontvanger niet direct? Sluit  de ontvanger dan een keer helemaal opnieuw aansluiten. Dat werkt vaak het best. De installatiehandleiding en het instructiefilmpje helpen je op weg.

Gebruik het liefst een kabel

Wij adviseren altijd om de ontvanger aan te sluiten met een netwerkkabel. Deze internetkabel heb je van ons ontvangen.

Heb je alle instructies netjes opgevolgd en krijg je toch geen beeld? Neem dan contact op met de klantenservice.