Je kunt via http://192.168.2.254/ inloggen op de router.

Je krijgt vervolgens het volgende scherm te zien:

• Als je het wachtwoord van de modem niet zelf hebt aangepast, log je in met de Gebruikersnaam 'Admin'. Het veld Wachtwoord laat je leeg.
  • Ben je je persoonlijke wachtwoord kwijt? Reset dan je modem door de reset knop op de achterzijde van de modem een aantal seconden ingedrukt houden totdat het Power lampje rood gaat branden. Je modem wordt automatisch teruggezet naar de fabrieksinstelling. Log hierna in met de Gebruikersnaam 'Admin' en laat het veld Wachtwoord leeg.