Om in te loggen op je router ga je in je browser naar http://192.168.2.254/. Vervolgens zie krijg je een inlogvenster te zien op je scherm:

• Als je het wachtwoord van het modem niet zelf hebt aangepast, log je in met de Gebruikersnaam 'Admin'. Het veld wachtwoord laat je leeg.
  • Heb je het wachtwoord veranderd, dan gebruik je natuurlijk je eigen wachtwoord om in te loggen.
  • Ben je je persoonlijke wachtwoord kwijt? Reset dan je modem. Druk de resetknop op de achterzijde van het modem in totdat het Power lampje rood gaat branden (dat gebeurt binnen een aantal seconden). Zo gaat het modem terug naar de fabrieksinstelling. Log hierna in met de Gebruikersnaam 'Admin' en laat het veld Wachtwoord leeg.