Verbind je modem met de bijgeleverde kabels op het aansluitpunt van KPN zoals beschreven in de handleiding, controleer ook welk type aansluiting je hebt. Geef de modem een uur om te installeren, daarna kun je met een internetkabel een apparaat verbinden en controleren of je internet hebt. Ook kun je vervolgens de wifi testen, het beste doe je dit nadat de bekabelde verbinding werkt.

Mocht je er niet uitkomen? Bekijk dan het instructiefilmpje of neem contact op met onze klantenservice.

In geval van Glasvezel Internet ontvang je altijd een installatiemonteur.