In de handleiding staat precies hoe je het modem met de bijgeleverde kabels verbindt met het aansluitpunt van KPN. Controleer goed welk type aansluiting je hebt! Geef het modem vervolgens een uur om te installeren. Daarna sluit je met een internetkabel een apparaat aan op het modem en controleer je of je internet hebt. Werkt de internetverbinding met een kabel? Dan kun de WiFi testen.

Kom je er niet uit? Bekijk dan het handige instructiefilmpje of neem contact op met onze klantenservice.

Kies je voor Glasvezel Internet? Dan krijg je gratis een monteur die alles voor je aansluit.