Om te kunnen internetten via een kabel of WiFi is het nodig om de modem aan te sluiten op de hoofdaansluiting in je huis, oftewel het ISRA-punt. Dat is het punt waar de telefoonlijn binnenkomt. Meestal kan je die vinden in de woonkamer, meterkast, gang of kelder.
Dit geldt voor een aansluiting van DSL/Standaard Internet. Voor Glasvezel internet heb je geen ISRA-punt nodig.

Het ISRA-punt of de hoofdaansluiting kan er als volgt uitzien:

In het geval er meerdere hoofdaansluitingen aanwezig zijn, is de ISRA 1 of 2 de beste optie.

Meer weten over de installatie van internet? Bekijk hier de instructiefilm.