Na je bestelling ontving je een bevestigingsmail. Daar staan de inloggegevens in. Kan je deze e-mail niet meer terugvinden, ga dan naar MyYoufone. Onder 'TV abonnement' staat je gebruikersnaam. Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens de bestelling. Het is niet mogelijk om de gebruikersnaam te wijzigen. Onder je gebruiksnaam staan het TV wachtwoord en de Admin Pincode. Deze 2 kan je wel wijzigen.