Je account is geblokkeerd in verband met veiligheidsoverwegingen. Je hebt dan waarschijnlijk te vaak een verkeerde gebruikersnaam en/of wachtwoord ingevuld. Het duurt 15 minuten voordat je opnieuw kunt inloggen in de app met de juiste inloggegevens.

Via MyYoufone kan je onder 'TV abonnement' eenvoudig het wachtwoord voor TV wijzigen.