WiFi is de verzamelnaam van draadloze netwerken. Eigenlijk is het een technologie waarmee je draadloos kunt internetten. In plaats van een kabel, maakt WiFi gebruik van radiogolven om gegevens te ontvangen en te versturen. Als je het TV & Internet (& Bellen) pakket van Youfone hebt, kun je ook gebruik maken van een WiFi verbinding. De netwerknaam en het bijbehorende wachtwoord staat achterop de modem.