Heb je problemen met je WiFi verbinding? Bekijk dan deze pagina en doorloop de stappen.

Zijn er andere signalen of WiFi-modems die jouw signaal verstoren? Dat controleer je gemakkelijk met een app als WiFi analyzer. Wat vaak ook goed helpt, is het kanaal (de frequentie) van je modem aanpassen.

Wil je ook op andere verdiepingen in huis WiFi gebruiken? Dan kan een Access Point of WiFi Extender helpen. Winkels en webshops verkopen allerlei soorten, zoals de TP-LINK RE200. Voor een goede WiFi-versterker betaal je al gauw zo’n €35,00.

Bekijk alle stappen om je WiFi-verbinding te verbeteren