Bekijk hier alle stappen die de WiFi verbinding kunnen verbeteren. Mocht dit niet direct het probleem verhelpen, probeer dan onderstaande zoals een WiFi versterker.

Controleer welke andere signalen / wifi modems het signaal storen. Dit kan met een App, zoals wifi analyzer. Vaak verhelpt het aanpassen van het kanaal waar de modem gebruik van maakt al veel problemen. Wil je gebruik maken van WiFi op andere verdiepingen? Dan kan een Access Point of wifi Extender uitkomst bieden.

Je kunt onder andere via Bol.com of Coolblue een WiFi versterker aanschaffen. Een goede versterker is de TP-LINK RE200. De kosten voor een WiFi versterker liggen rond de €35,00.