Ga in je browser naar http://192.168.2.254/ om je WiFi-wachtwoord te wijzigen. Vervolgens krijg je een inlogvenster te zien op je scherm:

• Als je het wachtwoord van de modem niet zelf hebt aangepast, log je in met de Gebruikersnaam 'Admin'. Het veld Wachtwoord laat je leeg.
  • Heb je het Wachtwoord veranderd, dan gebruik je natuurlijk je eigen wachtwoord om in te loggen.
  • Ben je je persoonlijke wachtwoord kwijt? Reset dan je modem. Druk de resetknop op de achterzijde van het modem in totdat het Power lampje rood gaat branden (dat gebeurt binnen een aantal seconden). Zo gaat het modem terug naar de fabrieksinstelling. Log hierna in met de Gebruikersnaam 'Admin' en laat het veld Wachtwoord leeg.

Stel een persoonlijke netwerknaam en een wachtwoord in

• Klik op de tab 'WiFi'
  • Je krijgt het volgende scherm te zien:

• Klik op de tab ‘WiFi’

• In het veld bij SSID naam kun je je draadloze netwerk een eigen naam geven. Wanneer je op je laptop, pc, tablet of mobiel bij beschikbare netwerken kijkt, dan staat de naam van je netwerk in de lijst. Wij raden je aan je WiFi-netwerk een makkelijk herkenbare naam te geven.
  • Vul bij Beveiligingssleutel een persoonlijk wachtwoord in. Gebruik hiervoor minimaal 8 karakters.
  • Een sterk wachtwoord bevat minimaal 8 tekens met daarin een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en een symbool.

Maak opnieuw verbinding met WiFi

Maak opnieuw verbinding met WiFi op je computer, laptop, smartphone of tablet. Dit doe je als volgt:

• Open de netwerklijst van draadloze internetverbindingen
  • Klik op het WiFi-netwerk. Je kiest hier de naam die je in stap 2 aan het netwerk hebt gegeven.
  • Voer je nieuwe wachtwoord in en maak verbinding