Op de eerste factuur kunnen de abonnementskosten hoger zijn dan normaal. Niet alleen worden de abonnementskosten voor de eerste maand in rekening gebracht, maar je betaalt ook de abonnementskosten voor de lopende maand. Voor de maand waarin het abonnement actief is geworden, betaal je alleen de actieve dagen voor je abonnement en voor de tweede maand worden de volledige kosten in rekening gebracht.


De actiekorting bij Internet Only, TV & Internet of aanverwante pakketten worden per factuur berekend. Dat betekent dat indien je 6 maanden korting ontvangt, je op de eerste 6 facturen de korting ontvangt. Je eerste factuur is daarmee hoger dan je eerste maandbedrag. Onderstaand vind je een voorbeeld terug over hoe wij de eerste factuur bij een TV & Internet abonnement berekenen. 


Als je de eerste factuur hebt ontvangen, kan je het beste de PDF in MyYoufone of de Youfone app openen. Hier zie je hoe de factuur is opgebouwd. Eventuele kortingen staan ook in de PDF, evenals het uiteindelijke factuurbedrag.


Voorbeeld eerste TV & Internet factuur