Nadat jouw bestelling bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestigingsmail. In dit bericht staan ook de inloggegevens voor je persoonlijke MyYoufone omgeving. Log in op deze pagina en wijzig ook direct het wachtwoord. Om in te loggen op de MyYoufone app gebruik je dezelfde inloggegevens.

Ben je de inloggegevens kwijt? Vraag dan nieuwe inloggegevens aan. Met dezelfde inloggegevens kan je inloggen in de MyYoufone app.