Je account is geblokkeerd in verband met veiligheidsoverwegingen. Je hebt dan waarschijnlijk te vaak een verkeerde gebruikersnaam en/of wachtwoord ingevuld. Het duurt 15 minuten voordat je opnieuw kunt inloggen in de  MyYoufone app met de juiste inloggegevens.