Je adresgegevens kan je direct wijzigen in MyYoufone of via de MyYoufone app. Dit geldt voor alle Sim Only abonnementen.

Heb je een vaste aansluiting? Dan zal je contact op moeten nemen met onze klantenservice, minimaal 30 dagen voor de verhuisdatum. Wij moeten nagaan hoe de internetverbinding is op jouw nieuwe adres en of een verhuizing mogelijk is.

Indien een verhuizing mogelijk is, brengen wij eenmalig €30,00 administratiekosten in rekening. De TV-ontvanger(s) en de modem kun je mee verhuizen zodra je van ons de bevestiging hebt ontvangen. Als levering van Vast Internet niet mogelijk blijkt op het nieuwe adres, worden de administratiekosten ook in rekening gebracht.