Dat hangt van je abonnement af. Heb je een Sim Only abonnement dan wijzig je jouw adresgegevens zelf in MyYoufone of gewoon in de MyYoufone app.

Abonnees met een vaste aansluiting nemen contact op met onze klantenservice. Het is belangrijk om dat minimaal 30 dagen voor de verhuisdatum te doen. Want wij moeten natuurlijk nagaan wat de aansluitmogelijkheden zijn op jouw nieuwe adres is.

Kunnen we jouw aansluiting verhuizen? Dan ontvang je natuurlijk een bevestiging van ons. Je neemt de TV-ontvanger(s) en het modem mee naar je nieuwe huis. We brengen eenmalig €30,00 administratiekosten in rekening.

Soms is het niet mogelijk om jouw vaste aansluiting 1-op-1 te verhuizen. Dan nemen we contact met je op om een oplossing te vinden. Ook in dit geval brengen we eenmalig € 30,00 administratiekosten in rekening.