Dat hangt van je abonnement af. Heb je een Sim Only abonnement dan wijzig je jouw adresgegevens zelf in MyYoufone of gewoon in de MyYoufone app.

Abonnees met een vaste aansluiting nemen contact op met onze klantenservice. Het is belangrijk om dat minimaal 30 dagen voor de verhuisdatum te doen. Want wij moeten natuurlijk nagaan wat de aansluitmogelijkheden zijn op jouw nieuwe adres.

Belangrijk om te weten is dat een verhuizing altijd gratis is.

Kunnen we jouw aansluiting verhuizen? Dan ontvang je natuurlijk een bevestiging van ons. Je neemt de TV-ontvanger(s) en het modem mee naar je nieuwe huis.

Lees hier alle informatie over verhuizen.