Voor bestaande klanten is het mogelijk om een toestel aan te schaffen via MyYoufone. Het is mogelijk om het toestel los te kopen en direct alle kosten voor het toestel te betalen. Wil je het toestel liever in termijnen betalen? Dan is het mogelijk om een financiering aan te gaan met onze partner Kedin. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag, naast de maandelijkse kosten voor het Sim Only abonnement. Op de website van Kedin (www.kedin.nl) kun je meer informatie vinden. Wij bieden verschillende toestellen aan, denk aan merken als Samsung, Huawei, LG, Microsoft en Apple. Het aanbod kan dagelijks variëren.

Bekijk het volledige aanbod in de Toestelshop