Als bestaande klant kan je in MyYoufone een toestel aanschaffen. In onze Toestelshop bieden we verschillende merken aan, zoals Samsung, Huawei, LG, Microsoft en Apple. Het aanbod verandert dagelijks. Bekijk het volledige aanbod in de Toestelshop onder 'Extra's'.

Betalen kan op 2 manieren. Je betaalt het toestel direct of je betaalt in termijnen. Voor een betaling in termijnen ga je een financiering aan met onze partner Tinka. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor het toestel. Daarnaast betaal je maandelijks voor het Sim Only abonnement.

Op de website van Tinka (www.tinka.nl) vind je meer informatie over betalen in termijnen of kijk verder in de FAQ!