Als bestaande klant kan je in MyYoufone een toestel aanschaffen. In onze Toestelshop bieden we verschillende merken aan, zoals Samsung, Huawei, LG, Microsoft en Apple. Het aanbod verandert dagelijks. Bekijk het volledige aanbod in de Toestelshop

Betalen kan op 2 manieren. Je betaalt het toestel direct of je betaalt in termijnen. Voor een betaling in termijnen ga je een financiering aan met onze partner Kedin. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor het toestel. Daarnaast betaal je de maandelijkse kosten voor het Sim Only abonnement.

Op de website van Kedin (www.kedin.nl) vind je meer informatie over betalen in termijnen.