Refurbished is een gebruikt toestel welke is schoongemaakt en gerepareerd. Technisch kunnen er onderdelen vervangen zijn. Daarnaast is het toestel van buiten opgepoetst om weer als nieuw te laten lijken. Refurbished is een stuk goedkoper dan een nieuw toestel en feitelijk net zo goed. Op Refurbished toestellen heb je ook garantie. Het apparaat gaat een nieuw doosje in en wordt voorzien van accessoires (met uitzondering van een headset).

Wij bieden Refurbished iPhones aan in de Toestelshop in MyYoufone. Alle overige merken toestellen die wij aanbieden zijn nieuw.