Dit is afhankelijk van de levertermijn. Je kunt de levertijd per Refurbished iPhone terugvinden als je het specifieke toestel bekijkt in de toestelshop in MyYoufone.
Wanneer het toestel op voorraad is en je plaatst voor 17.00 uur een bestelling, ontvang je het toestel de volgende werkdag. Indien je na 17.00 een bestelling plaatst, bedraagt de levertijd 2 werkdagen. Wanneer je kiest voor maandelijkse betaling, kan de levertijd afwijken. Het toestel wordt pas verzonden wanneer de financiering is goedgekeurd.