Een Refurbished iPhone kan gebruikerssporen bevatten maar zijn veelal zo goed als nieuw.

Onderstaande is van toepassing:

- Laatst mogelijke software.

- Geschikt voor 3G of 4G.

- Wereldwijd simlock-vrij

Wij hechten veel waarde aan de juiste kwaliteit Refurbished toestellen. Onder de Refurbished iPhones zijn er verschillende kwaliteiten. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klant een goed toestel ontvangt, werken wij met betrouwbare leveranciers. Dit betekent 100% origineel en 2 jaar garantie.

Je kunt alleen een toestel aanschaffen als je al een Sim Only abonnement van Youfone hebt. De toestelshop is beschikbaar via MyYoufone