Youfone werkt met betrouwbare leveranciers. Zij leveren 100% originele iPhones met 2 jaar garantie. Zo weet jij tenminste zeker dat je een goed toestel bestelt.

Een refurbished iPhone is vaak zo goed als nieuw. Het is wel mogelijk dat je hier en daar wat gebruikerssporen ziet.

Verder geldt voor elk toestel:

- de laatst mogelijke software

- 3G of 4G ready.

- wereldwijd simlock-vrij

Goed om te weten: je hebt een Sim Only abonnement nodig om een bestelling te plaatsen in onze Toestelshop. Je vindt de Toestelshop in MyYoufone